ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ - MENDEZ FITNESS STUDIO
personal-final
PERSONAL TRAINING

Το Personal Training αποτελεί έναν ολοκληρωμένο τρόπο εκγύμνασης, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε ατόμου. Αφορά κυρίως σε ασκήσεις που γυμνάζουν όλο το σώμα, ενώ παράλληλα υπάρχει συνεχής εποπτεία και καθοδήγηση. Στο  γυμναστήριο Mendez, ο εξειδικευμένος και πεπειραμένος personal trainer σχεδιάζει ένα πρόγραμμα προπόνησης εξατομικευμένο, βασισμένο στους στόχους που έχει θέσει ο αθλούμενος και σύμφωνα με πιθανά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει.

15 credits | 4  Άτομα 

pilates-mat
PILATES MAT

Το Pilates με Mat γίνεται σε ειδικό στρώμα και αποτελείται από ασκήσεις που ακολουθούν μια συγκεκριμένη ροή. Κάθε επόμενη άσκηση βασίζεται στην προηγούμενη και στο τέλος χτίζεται ένας συνδυασμός που γυμνάζει όλο το σώμα συνολικά. Η δυσκολία έχει διαβαθμίσεις και περιλαμβάνονται ασκήσεις όπου ο αθλούμενος ξαπλώνει στο ειδικό στρώμα ολόκληρος ή από τη μία πλευρά, είναι καθιστός, στα γόνατα ή όρθιος.

12 credits | 6  Άτομα 

yoga-final
YOGA

Η Yoga είναι μια τεχνική εκγύμνασης που ασκεί όλο το σώμα μέσα από τεχνικές χαλάρωσης. Μέσα από ειδικές ασκήσεις, το πρόγραμμα βοηθάει στη βελτίωση της στάσης του σώματος, την αυτοσυγκέντρωση και τον αυτοέλεγχο. Η Aerial Yoga συνδυάζει τις ασκήσεις της κλασσικής yoga με εναέριες ασκήσεις, οι οποίες γίνονται με ειδικά υφάσματα ακροβατικών  (hammocks). Μέσα από αυτό το συνδυασμό οι αθλούμενοι χαλαρώνουν ενώ παράλληλα διευρύνουν το κινησιολόγιό τους χρησιμοποιώντας το σώμα τους, χωρίς να επιβαρύνουν τις αρθρώσεις τους.

10 credits | 6  Άτομα 

pilates-tower_final
PILATES TOWER

Το Pilates είναι μια ποιοτική μέθοδος εκγύμνασης που βασίζεται στον έλεγχο του κέντρου του σώματος, μέσω της αναπνοής.Οι ασκήσεις στοχεύουν στο να τεντώσουν και να ενδυναμώσουν τους μυς και να ενισχύσουν την ευλυγισία του σώματος. Στο Pilates με Tower οι αθλούμενοι χρησιμοποιούν ειδικό εξοπλισμό για τις ασκήσεις, ενεργοποιούν κάθε φορά διαφορετικούς μυς για τις ασκήσεις και μαθαίνουν να διοχετεύουν την αναπνοή τους σωστά.

15 credits | 6  Άτομα 

ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

hips&abs-final
HIPS & ABS

Η ενδυνάμωση των μυών αποτελεί βασική προϋπόθεση για να αποκτήσει το σώμα υγεία κι ευεξία. Η προπόνηση περιλαμβάνει συγκεκριμένες ασκήσεις που επικεντρώνονται στην εκγύμναση των κοιλιακών μυών και των ποδιών. Πολύ σύντομα, ο αθλούμενος θα έχει ορατά αποτελέσματα σε αυτές τις περιοχές, αποκτώντας ένα σφριγηλό και καλοσχηματισμένο σώμα.

10 credits | 5  Άτομα 

trampoline_final
TRAMPOLINE

Το πρόγραμμα με τραμπολίνο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης και στοχεύει στο να βελτιώσει την ισορροπία και τη μυϊκή κατάσταση, συμβάλλοντας στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Με τις κατάλληλες ασκήσεις, ο αθλούμενος θα ενδυναμώσει το μυοσκελετικό του σύστημα και θα ενισχύσει την οστική του πυκνότητα. Είναι το ιδανικό είδος άσκησης για όσους θέλουν να αποβάλλουν το άγχος της καθημερινότητας και να χάσουν βάρος βελτιώνοντας το μεταβολισμό τους.

10 credits | 5  Άτομα 

bosu-final
BOSU

Το πρόγραμμα Bosu περιλαμβάνει ασκήσεις που χρησιμοποιούν το ομώνυμο όργανο γυμναστικής, στοχεύοντας σε μυϊκή ενδυνάμωση, ενεργοποίηση του κέντρου του σώματος και βελτίωση της ισορροπίας. Εξαιτίας της ασταθούς επιφάνειάς του, ο ασκούμενος πρέπει να χρησιμοποιήσει πολλούς διαφορετικούς μυς ταυτόχρονα τόσο για να εκτελέσει τις ασκήσεις όσο και να διατηρήσει την ισορροπία του.

10 credits | 5  Άτομα 

perfect glutes
PERFECT GLUTES

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην εκγύμναση της περιοχής των μέσω και άνω γλουτιαίων μυών. Οι ασκήσεις που περιλαμβάνονται  καίνε το περιττό λίπος ενώ παράλληλα ενδυναμώνουν τόσο τα πόδια, όσο και ολόκληρο το σώμα.

Λειτουργούν μόνο γυναικεία τμήματα, μέχρι 4 ατόμων.

10 credits | 5  Άτομα 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ